Александър Морфов: Хора, грабвайте флумастерите! Има много врати за задраскване!

Народният театър отново осъмна с надписи – „Официален офис на ДПС“ на вратата на директора Васил Василев и „Приемна на ДПС“ на пиарката Кръстева, съобщи сайтът „Площад Славейков“.

Автор е обичайният заподозрян, режисьорът Александър Морфов.

В интервю за сайта той подчертава, че основната фигура, срещу която е насочен протестът, е директорът. Защото „жената, която се явява пиар на ДПС и на Народния театър, няма съвест, нито принадлежност. Тя е всичко онова, което ѝ наредят нейните господари“, казва Морфов и припомня думи Гьоринг: „Аз нямам съвест, моята съвест се казва Адолф Хитлер“.

Морфов обвинява директора Василев, че узаконява „цялата тази безмозъчна партийна централа, която създаде в Народния театър“. Според него той купувал артисти, разчитайки на принципа: „Бедният човек няма морал“. Освен това си служел със „заплахи, инсинуации, лъжи, комисии, подтикване към доносничество, посещения при президента“…

Василев иска да управлява театъра като частна фирма и това според Морфов е политическа акция. Морфов не общувал с Василев, защото „Аз с нищожества не общувам.“

„Взимайте флумастерите и драскайте, хора!“, призовава Александър Морфов. В тази държава имало много врати на държавни институции за задраскване.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора