Ал Пачино надцака Де Ниро, става баща на 82

Голямото надцакване на 82-годишния Ал Пачино и с три години по-младия Робърт де Ниро продължава. Кръстника също очаква дете от приятелката си Нур Алфала. Това потвърдил представителят на Пачино пред „People“. Новината бе съобщена първо от TMZ.

29-годишната Нур Алфала е филмов продуцент. Тя е в обятията на Ал Пачино от април 2022. Двамата за първи път предизвикаха слухове, че помежду им пламти любов, когато бяха заснети да вечерят заедно.

Множество източници казаха на „Page Six“ миналата година, че двойката всъщност се е срещала тихомълком по време на пандемията.

Роденият в Ню Йорк Пачино има дъщеря Джули Мари, на 33 години, от бившата си любима, треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант. Той също така е баща на 22-годишните близнаци Антон и Оливия, чиято майка е Бевърли Д’Анджело, с която излизаше от 1997 до 2003.

Пачино говори пред „The New Yorker“ за бащинството през 2014 г.: „Аз съм отговорен пред тях. Аз съм част от живота им. Ако не бях, това би било разстройващо за мен и за тях.  Получавам много от тази взаимна любов. Тя е способна да те изкара извън теб самия.“

Четете още

Избор на редактора