Ангелска нумерология: Какво означават повтарящи се числа

Ангелската нумерология се отнася до числа, които се повтарят и имат специално значение. Какво означава, когато видите три единици или три четворки?

Вероятно сте виждали едни и същи числа или повтарящи се комбинации няколко пъти – например вдигате телефона си и виждате 1:11 на екрана. Или купувате нещо и виждате, че струва 111 лева, или минава кола с номер 222 на регистрационния номер. Има безброй примери…

Много хора вярват, че по това време ни говорят ангели, които имат някои важни послания за нас. Смята се, че всеки от нас е получил личен ангел-пазител при раждането си – неговото невидимо присъствие пази, предупреждава за опасности и ни напътства по правилния път. Най-често ангелите изпращат съвети под формата на знаци – в този случай повтарящи се числа. И какво точно означават тези числа?

Ангел номер 111
Ако видите това число, това означава, че трябва да вярвате в себе си и в по-големия план на вашата душа. Числото 1 в нумерологията е знак за решителност. Вашият ангел пазител ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт, да преодолеете мързела и да започнете да действате.

Число 222
Числото 222 символизира баланса – трябва да освободите всички страхове и тревоги, защото сте на прав път. Освен това числото 222 предвещава пристигането на важен човек в живота ви, който ще ви помогне да разберете каква е вашата мисия и как да живеете по правилния начин.

Число 333
Тройката е символ на любов и творческа изява. Ако често виждате числото 333, вашият ангел пазител ви казва да се свържете с нови хора и да бъдете по-активни. Не седи просто вкъщи и чакай добрите възможности да паднат от небето. Щастието чука на вратата ти – отвори я.

Число 444
Според ангелската нумерология три четворки показват, че е настъпил моментът, в който Вселената ще тества вашата сила, воля и решителност. Не се отказвайте сега – вие сте само на една крачка от успеха и по-щастливия живот.

Номер 555
Пригответе се за неочаквани обрати и приключения. Число 555 показва, че имате целия свят в дланта си. В живота ви ще навлязат добри хора и благоприятни възможности. Шанс като този не трябва да се пропуска.

Число 666
Ангелската нумерология тълкува трите шестици като знак, че е време да промените посоката на движение. Ако е необходимо, оставете всичко и започнете от нулата. Кажете сбогом на миналото и всичко, което спъваше растежа и развитието ви във всички области. Вземете живота си в свои ръце.

Число 777
Ако често виждате числото 777, ангелите ви предупреждават да не разкривате плановете си на никого. Време е да свалим розовите очила и да слезем на земята. Не всеки е твой приятел и не всеки ти мисли доброто. Отделете житото от плявата.

Число 888
В ангелската нумерология числото 8 означава безкрайност. Това е благоприятна комбинация от числа, показваща пътуване, движение или нова работа. Ще последват големи промени в живота ви и накрая ще дойде наградата за всичко добро, което сте направили досега.

Число 999
Комбинацията от три числа девет показва завършването на важен цикъл в живота ви. Всъщност, преди да преминете към нов цикъл, Вселената ще ви тества, за да види дали сте усвоили добре всички уроци, пише makfax.числа, ангелска, нуверология

Четете още

Избор на редактора