Арестуваха дъщерята на Мик Джагър, нападнала полицай

Обвиниха Джейд Джагър, дъщеря на Мик Джагър, фронтмена на култовата банда „Rolling Stones“, че е нападнала служители на реда, докато е била в нетрезво състояние.

Действието се развило в Ибиса, Испания, където 51-годишната е била арестувана, след като според испанските медии е станала „много агресивна“ спрямо полицаите, когато са се опитали да посредничат при предполагаема кавга, в която е участвала в ресторант.

Съобщава се, че Джейд и нейният партньор са били под въздействието на алкохол или „някакъв вид вещество“, пише „Page Six“.

Освен че се скарали с полицията, британската дизайнерка на бижута и нейният приятел влезли в спор с персонала на ресторанта, като според изнесеният доклад „крещели, заплашвали и обиждали“. Когато властите пристигнали, мъжът, който придружавал Джейд, се нахвърлил върху тях.

Междувременно се твърди, че тя пък е крещяла „глупави полицаи“ и други обидни епитети към служителите на реда. Не е ясно дали Джейд все още е в ареста, но испанските медии твърдят, че се очаква да бъде „изправена пред съд“ в четвъртък.

Съобщава се, че приятелят на бившия модел е бил откаран в болница, след като са пристигнали в полицейския участък, тъй като е бил „нервен“ заради веществата, които се смята, че е взел.

Самоличността му не бе разкрита, но преди няколко седмици Джейд бе забелязана с мъж, за когото се предполага, че се казва Антъни Хинксън.

Четете още

Избор на редактора