Арестуваха с наркотици общински съветник от ДБ

Общинският съветник Павлин Стефанов от ДБ в Плевен е арестуван, след като в дома му са били открити наркотици, съобщава plevenutre.bg.

Инцидентът е от 29 февруари и е бил отбелязан в бюлетина на МВР: В 21:35 часа при посещение на сигнал за семеен скандал в областния град на улица „П.Р.Славейков“ полицаите намират в жилището бял полиетиленов плик, тип спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с приблизително тегло 5 грама. Задържан с полицейска мярка е 33-годишен, обитател на апартамента. Извършен е оглед. Веществото е иззето за експертизи. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава.

След скандалната случка общинското ръководство на ДБ го призова да подаде оставка и свали доверието си от Стефанов: Във връзка с инцидент, при който на 29 февруари общинският съветник Павлин Стефанов е бил задържан от полицията в Плевен, общинското ръководство на партия “Да, България” го призовава да си подаде оставката от Общинския съвет – Плевен.

Ръководството на партията сваля политическото си доверие от г-н Стефанов и категорично заявява, че не толерира противозаконни деяния и поведение в разрез с добрите нрави.

Павлин Стефанов е за първи мандат общински съветник в Плевен

Четете още

Избор на редактора