Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката

Бащата на „сглобката” беше покойният Алексей Петров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти. „С Алексей Петров, който направи „сглобката”, бяхме в един отбор с Кирил Петков”, допълни той.

„Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ”, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че повече в „сглобки” няма да участват.

„Вярно – нечестно, вярно – с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина – няма промяна”, според Борисов. „Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими”, добави той.

„Тръгнаха да си приписват само доброто. Това, което се случва, е лошо за всички партии, няма победител, няма спечелил. Това омаскаряване ежедневно отблъсква хората от политическата класа. Кампанията ни трябва да е позитивна, трябва да е ние какво ще направим. Другите да си носят отговорност за себе си”, настоя Борисов.

„Колкото ние сме направили за образованието, никой не е направил. Денков издига в култ боя с пръчки в клас, да се дисциплинират хората. Това го казва академик, в желанието си да уязви мен, уязвява себе си”, предупреди лидерът на ГЕРБ.

Четете още

Избор на редактора