Борисов за ПП-ДБ: Попска работа!

Запознах се с меморандума и „точно ми е като попската работа – един поп казал- няма да гледате какво правя, а ще слушате какво говоря“. Така коментира пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов документа, предложен им във вторник от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ).

Сега вече не е меморандум, а подготвен материал, върху който да се водят преговори, отбеляза той и уточни, че водят преговори всеки ден. Днес обаче бил разочарован от ПП-ДБ, защото не подкрепили в дневния ред да влезе точка, свързана със строежа на АЕЦ“Козлодуй“ и са гласували „против“, което не било добър знак.

Според Борисов ПП-ДБ се представят като борци за чистота, но всичките им действия до този момент показват точно обратното.

„Ние докарахме от български еврокомисар за вицепремиер. Те за премиер избраха ярка политическа фигура – Денков. Андрей Цеков в МРРБ, Асен Василев във финансовото министерство, Гвоздейков в транспортното и т.н. Сиреч, нито един от тези принципи не е спазен. Иначе меморандумът звучи много добре и потвърждавам, че ние сме точно за това. Въпросът е, че точно дяволът чете евангелието“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Четете още

Избор на редактора