Борисов: Фандъкова ще е номер 1 в листите на ГЕРБ

Мисля на тези избори да вкараме на първо място като депутат Йорданка Фандъкова, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти от район „Подуяне“ в София, излъчвана в страницата му във Фейсбук. Той уточни, че не е разговарял с Фандъкова. Самата тя също присъства на срещата със симпатизантите.

Борисов подчерта добрата ѝ работа, докато беше кмет на столицата. Той обясни, че на път за срещата тази вечер е видял колко много е свършила Йорданка Фандъкова през годините и затова е решил да ѝ предложи депутатско място, но не уточни дали за Народното събрание, или за Европейския парламент.

Тези две-три години толкова бяхме притиснати от псевдопромяната, че в един момент загубихме представа колко много е направено, допълни лидерът на ГЕРБ.

Тези избори са важни, изтъкна той. Борисов посочи, че имат четири-пет приоритета, които са много важни, затова ще бъде усилен юридическият екип на формацията в парламента. Той отбеляза, че общинският съветник от ГЕРБ-СДС в София Георги Георгиев е много добър юрист. Борисов каза, че обмисля дали да не включи в листите него, или Антон Хекимян.

Сред приоритетите лидерът на ГЕРБ изброи иновации, строителство, образование, справедлива съдебна реформа.

Той обяви, че ще водят позитивна кампания.

Четете още

Избор на редактора