Борис Джонсън става баща за осми път

Съпругата на бившия министър-председател Борис Джонсън – Кари обяви, че е бременна с третото им дете, предаде Би Би Си. Споделяйки новината в Instagram, г-жа Джонсън заяви, че се е чувствала „доста изтощена“ през последните осем месеца, но „нямаме търпение да се запознаем с това малко създание“ след няколко седмици.

Двойката, която сключи брак през май 2021 г., вече има две деца – тригодишния Уилф и двегодишната Роми. Джонсън има и четири деца от предишния си брак с Марина Уилър, предаде БГНЕС.

Пишейки в Instagram, Кери Джонсън заяви: „Уилф е много развълнуван от това, че отново ще бъде голям брат и непрекъснато говори за това. „Не мислете, че Роми има представа какво предстои… Скоро ще разбере!“

Борис Джонсън, който напусна „Даунинг стрийт“ през септември, стана първият министър-председател, който се ожени, докато заемаше поста, от близо 200 години насам.

Това е третият му брак. Той има още едно дете от извънбрачна връзка, което е признал. Джонсън няма деца от първата си съпруга Алегра Мостин-Оуен.

Още по темата

Избор на редактора