Василис Карас ще бъде погребан в родното му село

Погребението на Василис Карас ще бъде в сряда, 12 часа на обяд в родното му село Сърли (Кокинохори) район Кавала. На 26 декември, вторник, от 9 часа сутринта тялото ще бъде изложено за обществено поклонение в Светия храм на Божията премъдрост до 13 часа, съобщава newsbg.eu.

Самият той е изразил желание да бъде погребан в родното си място, което посещавал често. Там Василис Карас има голямо имение, известно като Karras Farm, където отглеждаше маслини и произвеждаше масло, но също така грозде и зеленчуци.

Василис Карас живееше в сърцето на Солун и водеше трудна и смела битка с рака, със съпругата си Кристина до себе си, за която се жени, само 20-годишен. „Аз съм роден женен“, шегуваше се в интервюта.

Семейството му е съсипано и не може да повярва, че докато той се бореше с рака смело и с вяра, накрая беше победен от коронавируса, който го завари с вече разклатено здраве.

Желанието на семейството е вместо венци да се подпомогне Сдружението „Пламък“, създадено от родители на деца с неопластични заболявания.

Четете още

Избор на редактора