Вдовицата на Пеле: Тази любов никога няма да умре

Вдовицата на Пеле трогна с писмо до покойния крал на футбола. Марсия Аоки публикува прочувствен пост в социалната мрежа, месец след кончината на краля на футбола. Двамата се ожениха през 2016 г.

„Да се ​​сбогувам с човека, когото обичам, и да свикна да нямам причината за живота си до мен, неговата любов, обич, грижа и чувство за хумор, ще отнеме време. Просто исках още няколко мига в размяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми да казваш „Марсия, любов моя, добро утро! Виж колко е красиво морето днес.“ Въпреки че знам, че това е неизбежна съдба за всички, чувствам, че съм загубила част от себе си и имам буца в гърдите. В същото време имам силно чувство на благодарност, че мога да споделя болката си с целия свят.

Получихме милиони съобщения на обич и солидарност, които изпълниха сърцето ми с комфорт и мир. Искам да благодаря на всеки негов фен, който все още го почита. Искам също да благодаря на ФК „Сантос“ и град Сантос за подкрепата в толкова труден момент. Споделянето на живота ми с Едсон беше възможност да изживея истинска любовна история. Споделянето на любовта на Пеле с вас също беше страхотно.

Тази любов никога няма да умре и винаги ще бъде с нас. Завинаги.

С любов, Марсия Аоки – вдовицата на Пеле“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé Foundation (@pele)

Още по темата

Избор на редактора