Гадателка: Шакира ще се омъжи по време на турнето си

Известната кубинска ясновидка Мони Виденте отново направи прогноза за Шакира. Гадателката увери, че колумбийката ще застане пред олтара през следващите месеци на 2024 г. Виденте сподели какво е приготвила съдбата на певицата – за най-добрите й етапи; както в музиката, така и в любовния си живот.

„Шакира ще се омъжи тази година. Тя ще получи пръстен през май. Това момче, което е от NFL, което спечели Супербоул и което е по-младо от нея“, обясни кубинката.

Мони Виденте има впредвид Джулиан Еделман, бивш играч на американски футбол, който е учил бизнес и е баща на дъщеря. Преди това испанската преса посочи, че Жерар Пике е наясно с романтичните забежки на бившата си и че това няма да му хареса.

Кубинката сподели, че Шакира изживява един от най-хубавите етапи в живота си не само в музикалното поприще, но и в личния, тъй като ще получи това предложение за брак по средата на музикалното си турне.

Мони посочи, че Шакира вижда в Еделман мъжа на живота си, идеалния за изживяване на звучна любовна история. Поради тази причина тя ще вземе решение да прекара остатъка от живота си с него, като по този начин отхвърли слуховете за връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън.

Четете още

Избор на редактора