Гешев плаши със съд главния прокурор

Бившият главен прокурор Иван Гешев отвърна на удара. След нападките на Борислав Сарафов, че има връзка между предшественика му, Петьо Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса последва отговор.

Според Гешев Бойко Борисов е натиснал enter-а на Боби Истината, специалист в късия разказ. И се закани да съди всики, който разпространява лъжи по негов адрес.

Ето целия отговор на предсрочно освободения от ВСС обвинител №1:

Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия.

Току-що срещу мен започна поредната мръсна политическа атака. Явно политическите боклуци се уплашиха от гражданите.

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести „истинска“ история в стил „сам си я измислих“. И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си.

И още нещо – радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов.

Четете още

Избор на редактора