Гришо с патриотичен избор – доведената щерка на Станишев

Григор Димитров е направил нов, но вече патриотичен избор. Той бил силно запленен от доведената дъщеря на Сергей Станишев.

Първата ракета на България се запознал лично с красавицата Моника, с която имали възможност да поговорят насаме и да се опознаят. На снимка от скорошната им тайна среща в София, на която позират един до друг, те изглеждат досущ като светска двойка, пише „Ретро“.

Тенисистът от Хасково е пословичен с влечението си към красиви жени, а Моника определено впечатлява с визия. От месец насам се говори, че Гришо е отново необвързан. В края на декември миналата година излезе информация, че връзката му с Лолита Османова  — дъщеря на руски олигарх, е приключила. 31-годишният тенисист бил инициатор на раздялата, която двамата все още не са обявили, но в същото време са спрели да публикуват снимки заедно.

В последните години Димитров се сдоби с имидж на разбивач на женски сърца, а в списъка му със завоевания присъстват редица дами със световна слава, като черешката на тортата са Мария Шарапова и Никол Шерцингер.

Далеч по-прикрита по отношение на любовния си живот е доведената щерка на Сергей Станишев, която е дете на съпругата му Моника от първия й брак с покойния банкер Венцислав Йосифов.

Тя носи името на своята майка и от повече от година прави кариера на мениджър в голяма софийска фирма. 3авършила е престижен колеж в Швейцария, а през 2021 г. взе и диплома от елитен университет в далечен Шанхай, където следваше „Медиен бизнес“.

Четете още

Избор на редактора