Митов: Петков щеше да ми причини мозъчен кръвоизлив

Опитах се внимателно да изслушам интервюто на Кирил Петков тази сутрин и признавам, че бях на път да получа апоплексия (мозъчен кръвоизлив). Това написа в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

„По реакцията на медиите виждам, че повечето от тях са били в същото положение, тъй като тълкуванията на изреченото са диаметрално противоположни“, заяви още той.

„Ако третият мандат отидел в БСП, щял да разговаря с тях, но имали различия. С ДБ нямал различия, но не можел да им гласува кабинет, ако ГЕРБ даде своята подкрепа.

А може би щял да гласува за съставяне на правителство с мандат на ДБ, ако ГЕРБ нямат свои представители в кабинета. Но било много важно „здравите сили“ да се обединят в следващия парламент. Пък и много се зарадвал на песента за Лена“, написа Даниел Митов.

По думите му какво възнамерява да прави Кирил Петков ще се разбере от Делфийския оракул.

„Но пулсирането в слепоочията ми се увеличи драматично, когато г-н Петков с усмивка и без капчица свян обяви, че вчерашното му фиаско с обаждането на гръцкия енергиен министър било преувеличено и резултат от завист и ревност на действащия български служебен министър“, пише Митов.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора