Депутати и бизнесмени правят нов клуб в ПП-ДБ

Бившият съпредседател на „Зелено движение“ и депутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Владислав Панев създава дискусионен клуб „Ускорение“ в рамките на коалицията между двете формации.

Учредяването му е насрочено за 6 февруари (вторник), а на събитието се очаква да присъстват политици от ПП-ДБ и бизнесмени. В анонса към събитието организаторите от клуба посочват, че „свободата за бизнеса, ефективната администрация и качественото образование са ключът за по-динамичното развитие на България“, съобщава „Дневник“.

„Имаме нужда от общност, която да покаже лидерство, амбиция, предприемачество, идеи за преодоляване на демографската криза и активно включване на всички хора“, казват още от екипа на „Ускорение“.

Участници в първото събитие на клуб „Ускорение“ ще бъдат депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Елисавета Белобрадова, банкерът Левон Хампарцумян и съсобственикът на торовия завод в Девня „Агрополихим“ Филип Ромбаут, който е един от най-големите дарители на „Продължаваме промяната – Демократична България“ на местните избори през октомври.

Четете още

Избор на редактора