Джип се разцепи в дърво в Пловдив, двама на място

Двама загинаха на място, а други двама берат душа след тежък пътен инцидент, станал около 3.30 ч. на бул. „Руски“ в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. „Шести септември“, съобщи Фокус, позовавайки се на ОД МВР Пловдив.

Към мястото са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. По първоначална информация джип „Рийндж Ровър“, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед. До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски“, в отсечката между ул. „Преслав“ и бул. „Шести септември“. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до до тежкия инцидент.

Четете още

Избор на редактора