Доган посочи новия кмет на Кърджали

Той е нашият кандидат за кмет на Кърджали!

Това обяви почетният председател на ДПС Ахмед Доган, посочвайки Ерол Емин Мюмюн – бивш общински съветник и настоящ регионален шеф на банката на Фуат Гювен – Д банк, в Кърджали, съобщи 24rodopi.com.

Днес, след 19.00 часа приключиха консултациите в базата на ДПС в столичния квартал „Бояна“ за определяне на кандидатите за кметове на общини в област Кърджали.

7-мият кандидат бе определен след тежък „изпит“, който започна в 3,30 часа на 18 септември и бе прекъснат в 5.30 часа, след като един от партийните активисти заспа на стола си. 4-мата кандидати за позицията „кандидат за кмет на Кърджали“ бяха поканени днес в 13.00 часа отново в „Сарая“.

Номинираните за кметския стол в Кърджали, мандат 2023-2027, бяха настоящият кмет Хасан Азис, народният представител Елван Гюркаш, адвокат Муса Сеидахмед и банковият служител Ерол Мюмюн. Доган заложи на Ерол Мюмюн.

Той е роден на 25 май 1979 г., завършил е „Управление на човешки ресурси“. Бил е общински съветник в мандат „2015-2019“.

Завършил е средно училище в Кърджали, бил е съученик с Никола Чанев, който най-вероятно ще бъде кандидат за кмет на общината от ГЕРБ.

Четете още

Избор на редактора