6.7 C
София
неделя, 4 декември, 2022

Щерката на Тръмп събира слънце в Египет

Иванка Тръмп изпълни намерението си да даде приоритет на личния живот пред политиката, заминавайки за Египет за семейна почивка, съобщи TNN.

Най-голямата дъщеря на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп публикува няколко снимки в социалните мрежи в понеделник на себе си, съпруга си Джаред Къшнър и трите им деца.

„Един ден в пирамидите! Толкова е специално да изследвам красотата на Египет за първи път със семейството си!“ написа тя във Facebook, Instagram и Twitter.

Това идва дни след като Тръмп, която е била старши съветник в администрацията на баща си, каза, че няма да се присъедини към президентската му кампания през 2024 г.

Снимките показват семейството в подножието на една от пирамидите, яздещо камили и посещаващо Висящата църква в Стария Кайро.

Тя също публикува снимки, направени вътре в Голямата пирамида и на синагогата Бен Езра, която е близо до Висящата църква в район, известен като Mogamaa El Adyan (комплекс от религии).

На друга снимка най-малкият й син, Теодор, на шест, сочи към върха на Голямата пирамида, докато се наслаждава на храна в Marriott Mena House.

41-годишната Тръмп е облечена в бяла рокля с дълги ръкави, копчета отпред и маратонки, докато дъщеря й Арабела (11) носи бледосиньо горнище и подходящи панталони.

Къшнър също беше старши съветник на Белия дом и написа мирния план на Тръмп от януари 2020 г. за израелско-палестинския конфликт. Той изигра важна роля в преговорите, които доведоха до подписването на Споразуменията на Ейбрахам през септември 2020 г., които нормализираха отношенията между Израел и ОАЕ, Бахрейн, Мароко и Судан.

spot_img

Още по темата

spot_img

Последни новини