Дъщеря на Чарли Шийн иска да е по-известна от него. Трудно

Понякога децата на известни родители страдат от прекалената любопитност към живота им. Често се затварят в себе си или пък се държат крайно неприлично, опитвайки се по този начин да сложат някаква маска пред публиката.

Случаят с едно от децата на Чарли Шийн съвсем не е такъв. Сами Шийн – дъщерята на Чарли и актрисата и модел Дениз Ричардс, за момента успява да се държи съвсем нормално за възрастта си.

След броени дни тя ще навърши 19 години, а поведението ѝ е съвсем типично за една млада и много красива дама. Да, тя качва снимки по бански на красиви екзотични места, но такава е тенденцията в световен мащаб.

Наскоро Сами си е направила профил в спорната платформа OnlyFans, в която голяма част от съдържанието е еротично и дори с порно елементи, но все още няма информация какви точно снимки качва тя там.

Тази социална мрежа набира страхотна скорост дори в България – една от българките със силно активен профил там е Стефани Разсолков, която бе част от Survivor, но не издържа и още в първите дни сама се отказа от предаването.

Едно е сигурно – Сами Шийн има пълния потенциал да стане по-известна от баща си Чарли. Въпрос на време е.

Четете още

Избор на редактора