Жената до Кубрат Пулев – дъщеря на петрички бизнесмен

Коя е жената до Кубрат Пулев, която направи боксьора най-щастливия мъж на земята, дарявайки го с две деца?

Това е Розали Петрова, дъщеря на популярния в миналото петрички бизнесмен и бивш президент на ФК „Беласица“ Костадин Лялев, разкрива „Струма“.

Интригата коя е красавицата, която заплени сърцето на Кобрата, се завъртя в медиите, след като лично той в края на миналата година разкри, че е станал баща на момиченце, което се казва Христина, кръстено на майка му. Преди дни пък гръмна новината, че на 2 февруари в АГ болница „Шейново“ му се е родил син, наречен Спартак.

За новата любима на Кубрат Пулев се заговори преди около 3 г., след края на 12-годишния му любовен роман с фолкпевицата Андреа, с която се сгодяваха и разделяха на няколко пъти. Тогава изплува името на брокерката Розали Петрова от София, която заживяла с боксьора.

Никой обаче не направи връзка с нейното родословно потекло от Петрич. Може би защото именитият й баща по документи е Костадин Петров, а е популярен като Лялев. Навремето на баща му са казвали Ристо Лялето, а след това и на него.

Петричкият бизнесмен има три дъщери – една от първия си брак и две от втория. Втората му съпруга е Елена Халачева, дъщеря на бившия кмет на Петрич Неделко Халачев. Момичетата са израснали в София, където се установяват да живеят.

В Петрич освен като президент на футболния отбор и благодетел на хандбалния клуб, който по негово време е три пъти шампион на България, в първите години на демокрацията Костадин Лялев се занимаваше с ресторантьорски бизнес – държеше култовия ресторант „Яворите“ в Петрич и механа в Банско. Впоследствие изнесе бизнеса си във Варна, където живее и към момента с третата си жена.

Четете още

Избор на редактора