Жена психолог отряза пениса на съпруга си и остави ножа в окото му

Полицията в Аржентина задържа 41-годишната Флоренсия Амадо Катанео по обвинение, че е отрязала пениса на съпруга си и е оставила ножа в окото му. Тя е изпратена за психиатрична експертиза.

Съобщава се, че тялото на жертвата Педро Федерико Зарате е намерено в апартамента на двойката в Алтос де Сан Лоренсо с нож, забит в окото му, и осакатени гениталии.

Катанео, която работи като психолог, е арестувана на 11 януари, след като бяга в дома на майка си с такси „с кървави петна по ръцете“, казва сестра ѝ Патрисия пред местни медии.

Тялото на 50-годишния й съпруг е намерено от неговата снаха на леглото в апартамента, който той споделял със съпругата си и петгодишния си син.

Според съобщения в местните медии той имал прободни рани по цялото тяло, включително по гърдите, а гениталиите му били отрязани.

Амадо Катанео е приета в психиатричното отделение на медицински център в Ла Плата, където ще бъде подложена на изследвания. Ако бъде обявена за психически нестабилна, тя няма да бъде изправена пред съда, твърдят следователите и прокуратурата.

Педро е бил тромпетист и музикален продуцент. От 2006 г. той е работил в културния център Estacion Provincial в Ла Плата. Родом от Кордоба, той се е оженил за Амадо Катанео през 2017 г.

От 2012 г. насам Катанео е работил в Генералната дирекция за култура и образование на провинция Буенос Айрес, пише „Дейли мейл“.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора