Задочна престрелка между Борисов, Пеевски и Петков

„Не знам като какво длъжностно лице се изказва г-жа Бориславова. (…) Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб, да знае, че той е много голям и много хлъзгав. Много хора се покатериха на него и паднаха“, заяви Борисов в кулоарите на парламента по повод телевизионна изява на Лена Борисловова.

„Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен голям гръб има и голям врат – за съжаление, г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава“, коментира по-късно съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Делян Пеевски не закъсня да се включи: „Той е като един сладък пудел, който може да драска на вратата в Банкя. До него сигурно ще е неговата приятелка, която днес е по телевизията. Тези хора не могат нищо друго да направят, освен да се молят и скимтят на Борисов. Проектът им приключи и остана при контрабандните канали“,

„След изборите този пудел – Кирил Петков, може да е част от кучкарника на Борисов. Да видим как ще ни подреди народът, може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат Кирил Петков и компания да откраднат държавата. Със сигурност аз няма да им позволя да разбият държавата“, заяви Пеевски.

Четете още

Избор на редактора