Зарков: В президентството няма кеш, Пеевски говори глупости

Кеш в президентството няма, вътре е светло. Пеевски говори глупости. Присъединявам се към апела на Антикорупционния фонд – нека ако знае нещо, да отиде в прокуратурата и да го каже, или те да го призоват. Ако не – да намери друг обект за своите ругатни и да продължим нататък.

Това заяви пред БНТ съветникът на президента Румен Радев по правни въпроси и бивш правосъден министър в служебното правителство „Донев“ Крум Зарков.

По-рано тази седмица председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски поде атака срещу президента – поиска му „оставката“, нареди му „да си основе проектчето“, нарече го „цирково куче на Нинова“, а президентството – „тъмна институция с много кеш“. Пеевски се закани, че ДПС ще започва да изисква информация от прокуратурата за това какво става с разследванията на съветници на президента.

Крум Зарков коментира решението на президента да не присъства на клетвата на новите конституционни съдии. Според него така Румен Радев е показал, че все още има един човек и една институция, които не приемат ненормалното да ни се представя като нормално.

Четете още

Избор на редактора