Златен век с огърлие за Лили Иванова

Министърът на културата Найден Тодоров изненадващо се появи във Велико Търново. Той бе специален гост на концерта на примата на българската естрада Лили Иванова, който приключи преди минути, предаде Фокус.

В края на двучасовия спектакъл министър Найден лично връчи най-високото държавно отличие на културното министерството – „Златен век с огърлие“ за особени заслуги на Лили Иванова към българската култура. Призът беше изненада за любимката на няколко поколения българи и с присъщата си скромност тя благодари за високото отличие и пожела на всички здраве и любов.

„Да бъде човек на концерт на Лили Иванова е като да открие четирилистна детелина. Във връзка с последната песен – „Присъда“, аз мисля, че знам каква ще бъде присъдата на историята за Лили Иванова – присъдата за всички нас ще бъде, че сме живели в Златния век на Лили Иванова“, каза министър Тодоров и благодари на примата на българската музика.

„За мен е чест да чуя такива хвалебствия по свой адрес. Не знам дали ги заслужавам! Искам да пожелая на всички здраве, щастие, любов и много успехи “, каза в отговор Лили Иванова

Четете още

Избор на редактора