Зловещо! Готвач разфасова гаджето си в Братислава

В петък следобед криминалисти от Братислава арестуваха мъж, заподозрян в бруталното убийство на 48-годишна жена, която беше намерена без признаци на живот в четвъртък.

Тялото е било разрязано, на земята до него е имало кофа, пълна с органи. Според словашките медии предполагаемият извършител е партньорът на убитата, който работи като готвач. Братиславската полиция започна наказателно преследване за убийство, съобщи idnes.cz.

Според информация на TV JOJ убитата жена е от словашки произход и тялото й е намерено от полицията в напълно обезобразено състояние. В един от апартаментите в квартал Братислава II на земята полицаите открили разчленен труп, от който убиецът е извадил сърцето и други органи. Сърцето е намерено хвърлено на земята до тялото, а останалите органи в кофа.

Лявата половина на лицето, гърдите и бедрата на жената са били с порезни рани. Тялото било покрито с одеяло, върху което е намерен британски паспорт. Полицията не разкрива на кого е.

Задържаният заподозрян е Йозеф Х., приятел на убитата жена. Според сайта tvnoviny.sk 47-годишният мъж е готвач. На своя уебсайт той предлага готвене на различни събития и директно в домовете на клиентите.

Според съседи жената, която била склонна към алкохолизъм, често била заплашвана от половинката си.

Четете още

Избор на редактора