Зодиите, които ще ви предадат без да се замислят

Може да ви изглеждат прекрасни, но се пазете от тях. Могат да ви забият нож в гърба. Това са двулични зодии.
Ако имате добре развита интуиция, лесно можете да усетите лъжата в началния етап. Хората със силен воден елемент имат естествен компас, той винаги работи независимо от тях и във всички ситуации. Но какво да правят тези, които нямат такава власт? Как да разберем кои зодии са с две лица и са готови за предателство?

Близнаци
Първият знак на въздушния елемент, управляван от пъргавия Меркурий. Самите Близнаци са доста повърхностни и несериозни. Те не са склонни да се привързват и не изпитват угризения. Именно защото представителите на тази зодия не могат да се привържат дълбоко и емоционално към някого, те много лесно могат да ви изоставят и да се впуснат в нови приключения. Самият факт на движение и промяна на средата е важен за тях, те не могат да седят дълго на едно място, имат нужда от нови емоции и храна за ума.

Поради факта, че Близнаците са много приятелски настроени (комуникационният канал е една от силните им страни) по време на диалог, те лесно могат да предадат нечия тайна и небрежно да клюкарстват зад гърба ви. При това те по никакъв начин няма да преследват егоистични цели или желания за отмъщение, ще го направят съвсем лесно и естествено. Те започват да говорят, увличат се от дискусията и ще кажат нещо, без да се замислят. 

Везни
Този знак също принадлежи към елемента въздух и трябва да държите очите си отворени с него. Самите представители на този знак са много чаровни, сладки и мили. Те познават правилата на благоприличието, етикета и знаят как да покажат добро поведение. Такива хора изглеждат невероятно добронамерени и приятни, но имат свои собствени „скелети в килера“.

Везните са знак за партньорство и сътрудничество, за тях е много важно да са в хармонична и приятна връзка и до известна степен зависят от партньора си. Освен това те могат да бъдат във връзка без силна емоционална привързаност, ако са спокойни, комфортни и красиви, те ще създадат образ на идеална двойка за всички около тях и изобщо няма значение дали има силни чувства или не. Ето защо, веднага щом комфортът и удобството престанат, те бързо могат да намерят заместител и да изчезнат от живота ви.

Дева
Променящата се Земя. Представителите на тази зодия са много практични, конкретни и прагматични. Те никога няма да си губят времето без някаква цел и полза. Всяко тяхно действие има силен стимул и очакване за заслужен резултат. В работата, която изисква повишена концентрация и упорит труд, те нямат равни. Както вече разбрахте, представителите на този знак са много практични и търсят изгоди във всичко, същото важи и за партньори и приятели.

Ако човек носи някаква полза на Девата, дава нови знания, успокоява, помага за увеличаване на печалбите – Девата ще бъде там, независимо от всичко. Но веднага щом същата стойност изчезне по някаква причина, Девата се оттегля, без да й мигне окото. Докато представлявате някаква стойност за този човек, Девата ще ви цени и уважава, след като загубите авторитет или някои ценни артефакти, забравете за този човек.

Риби
Третият знак на водната стихия, променливите Риби. Ярките представители на тази зодия са много мнителни и мечтателни, обичат да летят в облаците, да строят въздушни замъци, лесно се обиждат и се карат. Този знак е най-податлив на всякакви внушения и зависимости (от алкохол до хазарт). Те имат доста уникален поглед към света за всеки, който може да промени посоката си много бързо. На такива хора е трудно да се разчита, сега те казват едно, а утре вътрешното им течение е променило курса си и те мислят съвсем различно.

Рибите са романтични и влюбени, много креативни хора. И както знаете, всички креативни хора едва ли могат да се похвалят с лоялност. 

Водолей
Друг знак на въздушния елемент. Много своенравен, свободолюбив и приятелски настроен. Но не всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Тези хора привличат хората към себе си като с магнит, имат невероятна харизма, уникалност, на места дори са ексцентрични и необичайни, така че привличат много внимание към себе си. Все едно летиш до тях на космически кораб, винаги им идват необичайни идеи, никога не знаеш какво да очакваш от тях утре, забавно и интересно е да си с тях. Веднага след като посегнете на тяхната свобода, опитайте се да поставите свои лимити и ограничения – загубили сте този човек. Ако самият той почувства, че се опитвате да го контролирате и искате да получите някакви гаранции за бъдещето, той ще си тръгне, без дори да се сбогува.

Може също толкова лесно да влезе в живота ви и също толкова лесно да изчезне от него. Ще правите планове за бъдещето, ще го смятате за ваш верен приятел, другар и партньор, но в един момент просто ще го изгубите от поглед, той няма да отговаря на обажданията ви по телефона, а съобщенията ви ще остават непрочетени.

Четете още

Избор на редактора