Изписаха принцесата на Уелс от болницата

Принцесата на Уелс се завърна в дома си в Уиндзор, след като беше приета за коремна операция в частна лондонска клиника, предадоха осведомителните агенции, като цитираха съобщение на двореца Кенсингтън.

Съпругата на принц Уилям – Катрин, претърпя планирана коремна операция на 16 януари заради заболяване. От двореца не предоставиха повече подробности, но съобщиха, че състоянието й не е свързано с рак.

„Принцът и принцесата искат да изкажат огромни благодарности на целия екип на лондонската клиника, особено на всеотдайните медицински сестри, за грижите, които положиха“, заявиха от двореца.

42-годишната принцеса Катрин отмени публичните си ангажименти до след Великден.

Междувременно британският крал Чарлз Трети остава в същата болница, след като претърпя интервенция за уголемена простата, припомня Асошиейтед прес.

Монархът, който е на 75 години, беше диагностициран със заболяването на 17 януари. Той отмени ангажиментите си преди процедурата, която беше в петък следобед.

Кралят реши да обяви операцията предварително, за да насърчи и други мъже да отидат на преглед за простатата си в съответствие със съветите на общественото здравеопазване, отбелязва Асошиейтед прес.

Четете още

Избор на редактора