Ицо Хазарта: Защо никой не записва Пеевски, президента и „Възраждане“?

Майка ми често напоследък ме пита добре бе, Ице, защо не им ги казвате на хората нещата така, както ти ми ги казваш на мен? Била е права.

Това пише във Facebook депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

Той коментира записа на Радостин Василев по време на Националния съвет на „Продължаваме промяната“. „В желанието си да ни смажат, господарите на тоя плъх ни направиха услуга, за която само бихме могли да мечтаем“, пише Хазарта.

„Обсъдихме какво по дяволите да правим в тази ситуация. Беше адски тежък разговор, за който очевидно никой не предполагаше, че ще бъде слушан от цяла България. Това сме ние, дами и господа – с грешките ни, със съмненията ни, с правилните ни ходове и с глупостите ни.

Избрали да влезем в най-гнусната кал и помия на света с една обикновена мечта – да направим от България място, с което да се гордеем и да не се чудим къде да избягаме от нея“, добавя Ицо Хазарта.

„В тая връзка ще ви питам следното: – Чували ли сте записи на Делян Пеевски? – Чували ли сте записи на Румен Радев? – А чували ли сте записи на „Възраждане“? Благодаря за вниманието!“, завършва Ицо Хазарта.

Четете още

Избор на редактора