22.9 C
София
понеделник, 26 септември, 2022

Ицо Хазарта: Съжалявам, че късно се включих в борбата срещу тая сган

“Преди 3 месеца имах интересен разговор с Кирил Петков”, сподели депутатът Христо Петров (a.k.a. Ицо Хазарта) веднага след гласувания вот на недоверие, след който правителството падна.

“Той (Петков, б.р.) ме попита: “Съжаляваш ли?” Отговорих му: “Да. Съжалявам, че късно се включих в борбата с тая сган.” Наистина съжалявам.

Хазарта винаги е бил на страната на доброто по своя си начин. Рапърът с класическо образование призна, че резултатът от вота на недоверие не го е изненадал.

“Не вярвам някой да е очаквал нещо друго”, каза Петров-Хазарта.

Припомняме, че той лично измисли и изпя култовото парче “Имам човек и ми дреме на г*за!”, в което вложи точната доза сарказъм към българското битие.

“Не съм влязъл тук със сметки. Въпросът е накрая да излезе сметката”, обясни г-н Петров в характерния си стил и уточни, че при следващи избори не знае дали отново ще се кандидатира за народен представител.

На последните избори Хазарта победи Бойко Борисов и Корнелия Нинова в своя избирателен район. Със сигурност той има повече фенска маса от варненския си колега-путинист Как-му-беше-името . Специално за феновете – още едно от Ицо (“Нешо а апнеме бе дееа мааму” – също култ, особено за Шиши-та.)

spot_img

Още по темата

spot_img

Последни новини