И Радостин Василев ще се бори за кмет на София

Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София, обяви той по време на пресконференция в БТА.

„Аз ще се кандидатирам за кмет на София като независим кандидат“, настоя Василев и допълни, че кандидатурата му ще бъде издигната от Инициативен комитет, който ще внесе всички необходими документи в Централната избирателна комисия.

„Смятам, че съм достатъчно подготвен“, заяви той и допълни, че слоганът в кампанията му ще е: „Без ГЕРБ и ДС в София“.

„Пред последните 2-3 месеца всички сме свидетели на това, което се случи в българската държава. След разкриването на записите, вместо да се вземе адекватна реакция спрямо хората от тези записи за национално предателство, тези хора си съставиха едно срамно правителство, което вече три месеца не работи в полза на гражданите, а в полза на своя личен интерес. През тези три месеца заради моята последователна политика – политика на борба със статуквото получих както невероятни удари, така и огромна подкрепа. Преди две седмици взехме решение с моят екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като независим кандидат“, обяви Радостин Василев.

Той коментира, че в София трябва да се сложи край на порочното управление и открои осем основни приоритета, сред които пълна ревизия на управлението на ГЕРБ, включително издадените разрешения за строеж, бюджетът, сигурността на гражданите, инфраструктурата.

Четете още

Избор на редактора