И Тайгър Уудс обвинен в сексуален тормоз

Ерика Херман, бивша дългогодишна приятелка на Тайгър Уудс, обвини 15-кратния шампион по голф в сексуален тормоз, съобщи CNN.

„Един от най-великите голфъри на всички времена и една от най-влиятелните фигури в световния спорт е правил секс със своя служителка и след това, според нея, я принудил да подпише споразумение за неразкриване на информация или ще бъде уволнена“, информира агенцията.

Според CNN в съдебните протоколи пише още: „И когато той реши да се разделят, я принуди да напусне дома му, взе й парите, домашните любимци и личните й вещи и се опита да я принуди да подпише различно споразумение за поверителност.“

„Шеф, който налага различни условия на работа на служителите си заради сексуалната им връзка, е сексуален тормоз“, твърди адвокатът на Ерика – Бенджамин Хобас.

Голфърът все още не е говорил публично за обвиненията.

Световните медии припомнят, че Тайгър и Ерика са започнали да излизат през 2017 г. Разделят се през октомври 2022 г. Тогава тя твърдеше, че е имала устна уговорка, че ще може да живее в дома на голфъра поне още пет години. Но вместо това при раздялата им негови хора са ѝ събрали багажа и са я принудили да напусне къщата.

Заради нарушаването на устната договорка бившата половинка на Тайгър Уудс поиска обезщетение в размер на 30 милиона долара. Тя също така твърди, че в къщата е държала 40 000 долара в брой, които са били присвоени.

Четете още

Избор на редактора