Календарни момичета на изложба за 30 г. Ивет фешън

Изложба „Календарни момичета“ отбелязва 30-годишнината на „Ивет фешън“ от 2 до 13 май в галерията на открито в градинката на „Кристал“, съобщават организаторите.

Представени са 26 кадъра от фотосесиите с най-популярните и работещи модели на агенцията, селектирани за годишните календари. Календарът е тематично издание, което се пeчата в продължение на десет години, в лимитиран тираж, а всеки екземпляр е с различна концепция.

Художествен консултант и куратор на изложбата е фотографът Васил Германов. Той години наред реализира различни проекти с модната агенция. В проекта моделите София Маджарова, Деси Савова, Михаела Бориславова, Ваня Билева, Пирина Джупанова, Кристина Милева, Луиза Григорова, Ива Янкулова, Екатерина Куцарева, Мария Руньова, Теодора Ангелова, Петя Милушева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Нора Шопова, Мария Силвестър, Джия Лазарова, Ванеса Тонова и Павлина Енева.

„Днес лицата на „Ивет фешън“ работят на шест континента. Навсякъде по света, където има разработена модна индустрия, името на агенцията е добре познато и се конкурира с най-добрите в модния бизнес. Лицата им са украсили над 5000 корици на престижни списания, участвали са в десетки световни и континентални кампании, а тези в страната надхвърлят 4000. Моделите са дефилирали по световните модни подиуми на всички седмици на модата и са разнасяли славата на България. Освен това са участвали и в различни благотворителни кампании и успешни продукции, като са подкрепяли редица каузи през годините“, разказват от агенцията. От нея тръгват и актьори, сред които Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова, Георги Николов.

„Успешното дългогодишно партньорство на „Ивет фешън“ с едни от най-големите модни агенции в света като IMG, Women, Elite, Ford, Why Not, Fashion,  Storm, VNY, Models One, Next е безспорно признание,  отлична оценка и висок атестат за нивото, качеството и професионализма на родната агенция, която открива, създава и лансира модели на световно ниво“, коментират от „Ивет фешън“.

Четете още

Избор на редактора