Китаристите на Manowar, Ozzy и Dio с уникално шоу на 11 май

Уникалното шоу ELECTRIC GUITARLANDS ще се състои този четвъртък в столичния клуб Mixtape5 при следната програма:
19:00 часа – Отварят вратите за публика
20:00 часа – Начало на концерта
22:00 часа – очакван край
ELECTRIC GUITARLANDS: Gus G, Rowan Robertson, Michael A. Batio, Andi Martongelli, Roberto Pirami, Riccardo Curzi, Francesco Caporaletti

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, ушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Настоящият китарист на MANOWAR Майкъл Анджело Батио, китарния герой Гас Джи (GUS G), откритието на DIO Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) и един от един от най-известните италиански шредери Анди Мартонджели (Andy Martongelli) идват заедно с талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi), басиста и барабаниста на Vinnie Moore Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti) и Роберто Пирами (Roberto Pirami).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти, но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen и др. По време на двучасовото шоу ще видим и уникалната двойна китара на М.А.Батио!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна.
Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.

Четете още

Избор на редактора