6 зодии, които са каръци в любовта

Любовта е почти жизнена нужда за хората, но често се оказва най-лошото им наказание, особено ако човек има непрекъснати проблеми в тази област. Причините за тези „неприятности“ може да са самата воля на небето или по-скоро звездите, споделя нашият астрологически консултант Маг Камий.

На първо място в тази печална класация са Везните. Те са много чувствени и хармонични натури, опитват се да постигнат баланс навсякъде, обожават всичко красиво и изискано.

Основната причина за честата им самота е прекомерната променливост и непостоянство: като въздушен знак на зодиака, Везните често са лекомислени и прекалено влюбчиви, което докарва техните (особено ревниви) партньори до лудост. Те също могат да бъдат капризни и понякога взискателни към половинката си (тъй като самите те са ангажирани постоянно в саморазвитие, те изискват същото от партньора си). Двойките Везни трябва да имат голямо търпение и разбиране.

Козирозите заемат второ място в нашата класация. В по-голямата си част представителите на тази зодия са практични и сериозни личности, но тяхната прекомерна сериозност често пречи на личния им живот. Представяйки се за всемогъща и независима личност, Козирозите , без да знаят, отблъскват партньора си от себе си. Съпрузите им често се чувстват безполезни или ненужни. И въпреки че Козирозите знаят как да обичат, те често се оказват до хора, които лесно ги обиждат и предават.

Следващата зодия в нашата класация е Лъв. Те са много страстни и влюбчиви натури и именно това е причината за неуспехите им на любовния фронт. Лъвовете се влюбват с целия си плам и мечтателно си мислят, че това е идеалният им партньор, но след известно време вниманието им може да се насочи към друг човек, чиято любов също може да смятат за изключителна и специална. Също така, не много хора могат да издържат на методите, които Лъвът понякога използва , за да спечели вниманието на своя обект на любов.

Основният недостатък на Рибите е идеализирането на тяхната сродна душа. Рибите се гмуркат с глава в чувствата си и не приемат никаква критика към партньора си: пренебрегват неговите лоши навици, недостатъци и други недостатъци, отказват да повярват в лошите постъпки и дори предателства, които е извършил. Рибите често правят големи жертви в името на любовта, като жертвите могат да бъдат неоправдани – поради нерешителност и липса на увереност в себе си и чувствата си, неспособност в трудни моменти да различат реалността от измислицата.

В любовна връзка Раците насочват цялата си енергия към благополучието и щастието на своята половинка. Ако са самотни, тогава тяхната цел е да намерят подходящ човек, който да стане тяхна сродна душа в бъдеще. Единственият проблем е, че любовта е единственото нещо, за което Раците не могат да разчитат на ума си. Доверяват се повече на чувствата си, което често ги води по грешен път. Раците влагат много усилия в съществуващи връзки, които често се оказват неподходящи за тях и, осъзнавайки грешката си, започват да страдат и вече не от липса на любов, а от неразбиране.

Класацията ни затварят представителите на зодия Дева. Тяхната любов е една от най-сложните форми на любов, които съществуват. Първо, за Девите не е лесно да се влюбят в някого по принцип: те са твърде разумни и внимателно изучават партньора си от всички ъгли, претегляйки всички плюсове и минуси като везни. И второ, ако Девите се влюбят, тогава чувствата им са толкова искрени и силни, че сърцето им не е в състояние да устои на несподелена любов. Това се превръща в източник на тяхното страдание.

Не се притеснявайте, ако личният ви живот все още не иска да се уреди: според една древногръцка легенда всеки човек на земята има сродна душа, която рано или късно ще намери и по пътя към нея тя е напълно възможно да се наложи да направи няколко грешки, в това няма нищо осъдително – такъв е животът, съветва Маг Камий.

Приятели, когато четете хороскопи, си струва да запомните, че винаги има изключения от всяко правило.

Четете още

Избор на редактора