Кои зодии си пъхат носа навсякъде

Кои са зодиите, които си пъхат носа навсякъде. Те се опитват да разберат за неща, които дори не ги засягат, споделя звездният ни консултант Маг Камий.

Хороскопските клюкари искат да знаят всичко и нищо да не им убягва от полезрението. Те са много любопитни и са склонни да си пъхат носа си дори в ситуации, които не са тяхна работа. Било, за да клюкарстват, било защото просто искат да имат цялата информация и да приличат на разузнавателна служба, която може да контролира всички.

Кои са те?

Близнаци
Това е зодията, която веднага ви идва на ум. Те са луди по клюките и искат да знаят всичко. Нищо не им убягва и лесно ще научат всичко за всеки. Дори някой да говори на вас, а някои други да говорят малко по-далеч, те трябва да слушат с едно ухо какво се случва. Близнаците изпълняват много задачи и могат да правят много неща наведнъж.

Скорпион
Втори в списъка определено са Скорпионите и това не е случайно. Те гледат на клюките отчасти като на средство за борба с шпионажа. Колкото повече знаят, толкова по-лесно е да се защитят. Те ви държат в ръцете си и могат да използват това, което знаят за вас по всяко време срещу вас. Те се вслушват във всеки разговор, наблюдават и следят всичко и вие трудно ще скриете това, което те искат да знаят.

Телец
Това може би е изненадващо, защото никой не очаква Телците в този списък. Може да изглеждат сериозни и премерени, но трябва да знаете, че ги интересуват само тайни и клюки. Представителите на този знак обичат да се месят във всичко, пълни са със съмнения и не вярват на никого. Те много приличат на Скорпионите във всичко. Въпреки че тези знаци са зодиакално противоположни, те имат някои общи елементи.

Четете още

Избор на редактора