Кои са най-опасните години от живота за всяка зодия

Кои са най-нестабилните фази в живота на всички зодии и как да ги преживеем? С помощта на звездната карта всички знаци на зодиака могат да се подготвят навреме и да предотвратят непоправими грешки, които са лесно възможни в годините, които представляват повратна точка в живота им.

Астрологията разкрива кои са най-опасните години от живота.

Овен
Почти непроницаемият Овен рискува да загуби самоконтрол на 19, 35 и 66. През тези важни периоди от време трябва да поддържате критично възприятие и емоционална гъвкавост, тогава всичко ще работи във ваша полза. След 45 типичният Овен ще започне нов жизнен цикъл, оставяйки зад гърба си всички препятствия и скърби от миналото.

Телец
За далновидния и отговорен Телец „фаталните повратни моменти“ практически не се забелязват. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са промените, които настъпват на 21, 27 и 38 години. Ирационалният страх от новото и непознатото може да ви забави и блокира, а нямате нужда от това. Давай смело напред.

Близнаци
Пазителите на Меркурий трябва да обърнат внимание на годишнините. На 20 години ще е трудно за много Близнаци – в този момент съдбата започва да ви подлага на изпитание, изкушавайки ви по всевъзможни начини. Но други кръгли дати обещават духовен напредък и материален просперитет.

Рак
Мечтите и надеждите обикновено са нереалистични – това ще мъчи типичните Раци до 31-годишна възраст. Няма нужда да се отчайвате, вече на 35-годишна възраст на житейския ви хоризонт ще се появят доста осезаеми перспективи. Основното нещо е да не изпадате в отчаяние, преди да навършите 40 години, а след това, когато навършите 50, ще благодарите на съдбата за много благословии.

Лъв
Лъвовете са предопределени за много повратни моменти. Ще трябва да проявите воля на 22, 33, 36, 49, 55 и 76 години. В същото време всеки успешно преминат тест за сила ще ви даде нови възможности и допълнителни умения.

Дева
Бързи възходи и болезнени падения очакват типичните Деви на 17, 22, 24, 33, 44 и 48. Това ще се отнася най-вече за работата и финансите. Но след 55 години много представители на знака ще се окажат на върха на успеха и удовлетворението.

Везни
Опасните периоди от живота на Везните се падат на 17, 24, 33, 40 и 48 години. Мнозина ще трябва да преосмислят стила си на общуване, за да избегнат проблеми и да преминат на следващото ниво.

Скорпион
Най-опасните години от живота на Скорпионите са 25, 34, 45 и 60. През тези периоди Скорпионите отчаяно ще се борят със себе си, а вътрешната битка ще се окаже най-трудното изпитание на съдбата.

Стрелец
Стрелецът ще трябва да премине през няколко житейски урока, за да намери вътрешния баланс и истинския смисъл на живота. Пригответе се за ударите на съдбата на 19, 33, 37, 39 и 50.

Козирог
За типичния Козирог ключовите моменти са свързани с детството и старостта: 8, 11, 15, 47, 51, 55, 61 и 79 години. Но по-голямата част от съзнателния живот за консервативните и отговорни представители на знака ще бъде стабилен.

Водолей
Водолеите през 12, 22, 24, 32, както и през 48 и 50 ви очакват съдбовни срещи, запознанства и събития. Основното нещо е да не забравяте чувството за такт и поне малко дисциплина.

Риби
В личния живот и професионалната сфера на Рибите на 13, 15, 25, 30 и 37 години ще се появят различни изненади. Определено е невъзможно да останеш спокоен на тази възраст.

Четете още

Избор на редактора