Кой е най-сексапилният мъж според сп. „Пийпъл“

Актьорът Патрик Демпси беше избран от сп. „Пийпъл“ за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г., съобщи сайтът на изданието.

Изборът беше обявен в епизода на шоуто „Джими Кимъл на живо“.

„Просто съм щастлив, че са взели решение и че тази година това съм аз“, каза Демпси пред Кимъл.

Актьорът се пошегува, че семейството му се е забавлявало, когато е разбрало за новата му титла. „Те се смяха силно и питаха „Не, сериозно, кой е той?“

Колкото до това как самият той е реагирал, когато за първи път е чул новината, Патрик Демпси сподели за сп. „Пийпъл“, че е бил напълно шокиран, след което е започнал да се смее, мислейки, че е шега.

Патрик Демпси се прочу с ролята на д-р Дерек Шепърд в дългогодишната медицинска драма „Анатомията на Грей“. Сред филмите с негово участие са също „Шаферът“, „Омагьосана“, „Зараза“.

Почитателите му скоро ще могат да го гледат като автомобилния състезател Пиеро Таруфи в предстоящия биографичен филм „Ферари“ на режисьора Майкъл Ман, който ще излезе на екран през декември.

Патрик Демmси наследи като носител на титлата Крис Еванс, който бе коронован за най-сексапилния жив мъж за 2022 г.

На въпроса на Джими Кимъл дали Еванс вече му се е обадил, за да му я „отстъпи“, Демпси отговори, че все още не са разговаряли.

Сред предишните носители на титлата „Най-сексапилен жив мъж“ на планетата, които сп. „Пийпъл“ избира през ноември от 1985 г., са Пол Ръд, Джон Леджънд, Майкъл Б. Джордан, Идрис Елба, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Брад Пит, Джордж Клуни, Джони Деп, Шон Конъри, Том Круз, Ричард Гиър, Киану Рийвс. Първият й носител е Мел Гибсън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Четете още

Избор на редактора