Кольо Гилъна събира КГБ, Ревю и Уикеда за ЧРД

Концерт „60 години Кольо Гилъна“ ще се състои на 12 юли в летния клуб „Строежа“. „КГБ“, „Ревю“ и „Уикеда“ празнуват с рожденика, съобщават организаторите.

По думите им събитието ще продължи над три часа, в които феновете ще видят и чуят „КГБ“ (Кольо Гилъна бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

„Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира – баш е време за купон. На тези години може и да е за последно!“, казва с усмивка Кольо Гилъна.

Начало на празничната вечер ще дадат музикантите от „Уикеда“ с песни като „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Уиски с фъстъци“, „Сканархия“, „Любовна песен“, „Мариана“. След тях „Ревю“ ще изпеят  „Под шарената сянка“, „Ала-бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“, „Закуска“.

„От Кольо Гилъна и „КГБ“ също може да се очаква само най-доброто, на което са способни, а именно (без)ценното им творчество, събрано в албума Swing time. А това означава безкомпромисни хитове като „Безделник“, „Белият шлифер“, „Всичко коз“, „Розов кадилак“ и още много, много песни за купон“, коментират организаторите. Ще звучат и някои от най-известните песни на „Контрол“.

Четете още

Избор на редактора