Костадинов на европейска среща на консервативните партии

Делегация на „Възраждане“, водена от лидера на партията Костадин Костадинов, ще присъства днес и утре на лидерска среща на партиите, членуващи в семейството на „Идентичност и демокрация“ (ИД), които са четвъртата по големина сила в Европейския парламент (ЕП), съобщиха от пресцентъра на партията.

Срещата ще се проведе във Флоренция и на нея ще присъстват Герт Вилдерс, Матео Салвини, Марин Льо Пен и други от лидерите на консервативните партии в Европа. На нея ще бъдат обсъдени потенциални възможности за сътрудничество на европейско ниво, както и предизвикателствата пред европейския континент, които поставят под заплаха съхранението на европейските държави, традиционните християнски ценности и цивилизация, посочиха още от партията.

Делегацията на „Възраждане“ ще присъства на срещата по покана на ръководството на „Идентичност и демокрация“.

БТА припомня, че в средата на юни лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов беше на двудневно посещение в Бундестага за среща с ръководството на „Алтернатива за Германия“. Костадинов проведе срещи с Тино Крупала, председател на партията и парламентарната група на „Алтернатива за Германия“, както и с членовете на „Алтернатива за Германия“ от комисиите по енергетика, икономика и международни отношения.

Четете още

Избор на редактора