Ленин брани Лена: Тя е невероятна жена!

„Аз имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина.“

С тези думи във Фейсбук Мирослав Иванов горещо защити годеницата си Лена Бориславова. В парламента той често бе наричан шеговито Ленин, заради връзката си с Лена.

В края на миналата седмица в канала на телевизия 7/8 се появи пошла песен, посветена на бившата началничка на кабинета на Кирил Петков. От „Продължаваме промяната“ веднага защитиха Бориславова и обявиха, че ще я подкрепят в завеждането на дела.

„Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ! Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също. Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване“, пише още депутатът Мирослав Иванов.

Той допълва, че „имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава“, визирайки очевидно вдъхновителя на песена за Гладната хиена Лена Слави Трифонов.

Четете още

Избор на редактора