Лидер на албанска банда: Пука ми за Меси

Кражбите в домовете на футболисти се превърнаха в тенденция. Последната жертва на обирджиите е Серхио Рамос, а един от престъпниците, които се занимават с подобни неща, даде интервю за испанския вестник „El Español“.

Става дума за лидер на албанска банда, известен само с името Алберто. Твърди се, че той е тартор на група от над сто престъпници.

„Ограбихме Карим Бензема и веднъж се опитахме да ограбим Кристиано Роналдо. Нахлухме в къщата му в Мадейра, но плячката, която намерихме там, не беше изкусителна. Преди 11 години нахълтахме в къщата на Йохан Кройф, дори не знаехме, че е негова. Разбрахме чия е, когато видяхме снимките по стените. Успяхме да откраднем ценности за около 20 хиляди евро“, разказва Алберто.

Той признава, че Лионел Меси е единственият футболист, който може, но не иска да ограби.

„Няколко пъти спирах хора, които искаха да нахлуят в къщата на Меси. Разбира се, не мога да спра всички подобни опити, но този път успях. Много се гордея с това. Можех сам да ограбя Меси, имах възможността да проникна в къщата на родителите му преди около година. Не го направих от уважение към Меси, пука ми за него.“

Четете още

Избор на редактора