Мадона обвинена в сексуална експлоатация на африкански деца

Поп иконата Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на деца, съобщават няколко световни медии, цитирани от БГНЕС.

Обвиненията са повдигнати от благотворителна организация, наречена Етиопска световна федерация (ESF). Според уебсайта на компанията тя е „организация на гражданска служба, която прокарва политики и се застъпва за промени в законите за помощ на чернокожите“.

Фонпдацията твърди, че Мадона е използвала своя осиновен син от Малави Дейвид Банда „за сексуална експлоатация и социални експерименти“. Публикувани са снимки на Дейвид, облечен в женски дрехи, с грим и бижута.

ESF също така казва, че Мадона е направила неверни изявления, че бащата на Дейвид е отсъствал, когато е подала молба за осиновяване.

Мадона е осиновила четири малки деца от Малави, държава, разположена в югоизточната част на Африка. През 2006 г. певицата основава „Raising Malawi“ – организация с нестопанска цел, която се стреми да подкрепя сираци и деца в риск чрез здравни и образователни програми.

Четете още

Избор на редактора