Майката на Илон Мъск, най-богатият в света, идва в София

Сензационна новина дойде от Румъния! Мей Мъск, майката на най-богатия човек на планетата, ще посети София, съобщава „Стандарт“.

Бившата манекенка пристига на Балканите в края на януари 2024 г. Първата й спирка е Румъния, където ще представи книгата си „Плановете на една жена: Съвети за живот, приключения, красота и успех“.

Томчето е преведено на румънски. В  книгата Мей споделя преживявания от живота си, предавайки натрупаната си мъдрост от кариерата и семейния живот. Събитието ще се проведе в Sala Palatului в Букурещ, пише MediaFlux. След това Мей ще направи турне за популяризиране на книгата си в София и Истанбул.

Майката на Илон Мъск, който е не само много богат, но и един от най-известните и влиятелни хора на планетата, също е звезда. Тя е на 74 години и е била супер модел от висока класа, дефилирала е за Долче и Габана в Седмицата на модата в Милано, красяла е кориците на Time и Vogue.

Освен това е диетолог с над половин милион последователи в Инстаграм. Страницата й е пълна с постиженията й и със зашеметяващи снимки, показващи нейната красота и интелект.

В края на миналата година цяла България се вълнуваше, когато Илон Мъск пусна пост в социалната мрежа за Белоградчишките скали.

Вниманието му привлече една снимка, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя  разкрива уникалността на скалите и историческата крепост „Калето“. Под поста си Мъск написа: „Бях сигурен, че това е в Elden Ring”.

Туитът на Мъск предизвика незабавна реакция от страна на министъра на туризма Илин Димитров. Точно под коментара на Мъск за природното чудо той написа: „Скъпи Илон, това е в България! Каня те да видиш сам това място“. А след това министерството на туризма изпрати официална покана на милиардера да посети страната ни.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора