Мария Бакалова в ролята на Ивана Тръмп

Българската звезда в Холивуд ще се превъплъти в образа на бившата жена на Доналд Тръмп Ивана в биографичен филм за бившия американски президент, съобщи списание „Variety“.

Бургазлийката, която проби в световното кино с ролята си в „Борат 2“ и получи номинация за „Оскар“, ще си партнира с актьора Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на Тръмп, пише България днес.

Сюжетът на лентата се развива през 70-те и 80-те години на миналия век и проследява пътя на бившия държавен глава на САЩ до превръщането му в нюйоркски имотен магнат, заедно с връзката му с Рой Кон – адвокат, който става ментор на Тръмп и по-късно е отстранен за неетично поведение.

Според замисъла на филма, „Стажантът“ е изследване на властта и амбицията в свят на корупция и измама. Това е история за ментор-протеже, която описва произхода на американска династия. Изпълнен с по-големи от живота герои, той разкрива моралната и човешка цена на една култура, дефинирана от победители и губещи.

Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името „Стажантът“ в чест на риалити предаването, в което Тръмп участваше преди години.

Тръмп е изправен пред 91 обвинения в престъпления в четири отделни наказателни дела, както и широко разгласено дело за измама.

Четете още

Избор на редактора