Мария Бакалова е специален гост на Aniventure Comic Con

Мария Бакалова е специален гост на Aniventure Comic Con, съобщават от екипа на фестивала.

На 6 юли звездата, която бе номинирана за „Оскар“ (2021) и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, заради ролята си на Ивана Тръмп, ще се срещне с посетителите на събитието. имат възможност да се запознаят с нея на живо.

Мария Бакалова ще има специален панел на главната сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона.

На главната сцена ще се качи и Темс Малироуз oт Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има собствен панел, а всички желаещи ще могат да се запознаят с него и да вземат автограф. Гостът има опит в косплея от 2006 година, а през 2024 г. е удостоен с наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand, което за пореден път потвърждава неговото влияние и значимост в косплей общността.

През годините е бил канен като гост и съдия на множество събития както в Тайланд, така и в чужбина, демонстрирайки своите впечатляващи умения и креативност. Едно от най-значимите му постижения е спечелването на трето място на World Cosplay Summit 2022 в Нагоя, Япония, в съвместно участие с Джаспър Зет.

От Япония пристига Orientarhythm. Кацуми Сакакура, Ейко Иваки и Мами Миямото са артистична група, която изразява движенията, ритмите и духовната нагласа, уникални за японската традиционна култура (и особено за японските традиционни бойни изкуства „будо“), като изкуство и го разпространява по цял свят. Те представят комбинация от танц, бойни изкуства и видео прожекция.

Както писа БТА, Aniventure Comic Con тази година е на 6 и 7 юли в „Интер експо център“. Обявените до момента артисти са Рос Марканд, Дан Фоглър, Кевин Дж. Андерсън, Кристиан Дусе, Еrza Cosplay и Bambi Lashes Design, както и супергероите oт света на Marvel.

Четете още

Избор на редактора