Меси сбъдна детската си мечта – анимационен герой

Филмовата компания Sony Music Entertainment разработва анимационен сериал за капитана на аржентинския футболен отбор Лионел Меси. Повод за създаването на шоуто е гръмката победа на Световното първенство по футбол през 2022 в Катар.

Според проекта, сериалът ще се фокусира върху малкия Меси, който преодолява различни препятствия, докато пътува през видео игра. Спектакълът е насочен предимно към детската и младежка аудитория.

В разработката на проекта участва и самият Меси. Той коментира проекта в официално изявление: „Обичам анимационни филми от дете и моите деца са големи фенове на анимационните герои. Възможността да участвам в създаването на такъв проект се превърна в истинска сбъдната мечта за мен.

Бих искал да благодаря на Sony Music за тяхното предложение. Надяваме се шоуто да се хареса на всички зрители, особено на малките момичета и момчета“, цитира го „Труд“.

Саундтракът към шоуто ще бъде композиран от артисти и музиканти от Sony Music Entertainment. На кои платформи ще бъде пуснат, все още не е известно.

Още по темата

Избор на редактора