Мила Кунис не е забравила вкуса на украинския борш

Мила Кунис стана героиня на YouTube проекта Harper’s Bazaar’s Food Diaries и разкри тайната на ежедневната си диета, за която може да се научи и от Magazine и социалните мрежи.

Сред любимите й ястия са пушена риба, сладолед, тост с авокадо и протеинови шейкове. Звездата разкри и какви ястия приготвя за съпруга си Аштън Къчър и децата им – 7-годишната дъщеря Уайът и 5-годишният син Димитри.

Мила изрази привързаността си към традиционната украинска кухня, с която майка й я е хранила като дете. Оказва се, че актрисата обича маринована херинга, борш и пилешка супа.

Тя започва деня си с кафе, към което добавя ванилова млечна овесена сметана. Два часа по-късно, след като приготви закуската на децата и ги изпрати на училище, звездата довършва закуската им, защото е против изхвърлянето на храна.

„Често правя тост с авокадо сутрин. В същото време вземам всеки хляб, който имаме вкъщи. Например пълнозърнести храни с ядки. След това добавям цялата подправка за франзела (сусамово семе, сушен лук и маково семе) и едно яйце или някаква закуска като хумус или дзацики. За закуска ям и плод или сирене, но често пропускам второто ядене заради работата”.

Съпругът ми и аз работим у дома: ако единият от нас не е зает, тогава той приготвя храна за другия. Доставят ми замразени шейкове, добавям към тях протеин на прах, съпругът ми разбива всичко и след това поставя чаша за мен на бюрото ми. Диетолозите ще кажат, че това е нездравословно, но понякога мога да пия протеинов шейк вместо пълноценно хранене”, сподели Кунис.

Четете още

Избор на редактора