Мъж заля с бензин сина си и майка му: Ще ви запаля!

36-годишният Николай Иванов заля с бензин 2-годишния си син и майка му и за малко не ги изгори живи. Нападението е станало в Сливен, докато 33-годишната жена карала детето си на ясла, съобщи Флагман.

Тази сутрин, малко след 7 ч. сутринта, младата жена, чиито инициали са И.К., качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути след това бившият ѝ приятел, баща на детето, с когото не са заедно от няколко месеца, изскочил пред колата ѝ. Стресната, И. К., спряла рязко. Той влязъл в автомобила и започнал да им крещи. Агресивният Николай извадил 2-литрова бутилка, пълна с бензин, и залял жената, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.

„Ще ви запаля, ще ви убия!“, крещял обезумелият мъж.

Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали много хора, но на помощ се притекъл само един човек – млад мъж, който успял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място полицаи задържали мъжа за 24 часа.

И.К. вече е подала жалба срещу нападателя си, който всъщност от един месец имал ограничителна заповед да не доближава бившата си приятелка и сина им.

Четете още

Избор на редактора