Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars

Д-р Неделя Щонова спечели шоуто Dancing Stars след оспорван и изцяло женски звезден финал. Тя стана Кралица на дансинга благодарение на подкрепата и страхотното си партньорство с танцовата си половинка Наско Месечков. Представянето им на сцената спечели най-голям зрителски вот и публиката ги награди с първото място и Купата на Dancing Stars.

Тв водещата призна, че е щастлива, че детската й мечта да бъде балерина се е сбъднала именно в Dancing Stars. На свой ред Наско Месечков развълнувано и през сълзи й призна, че от всички партньорки, които е имал през годините като треньор и хореограф в денс шоуто, Неделя е била най-достойната, с която е танцувал на сцената.

На второ място се наредиха певицата Дара и Джими. „Ако ти не станеш Дара, световна звезда, покорила света, ти нищо няма да си направила. Трябва да работиш и да се развиеш, заради огромния талант, който имаш“, каза по неин адрес Илиана Раева. Франциска пък развълнувано обяви, че нейните сцени са тези на Бродуей и Лас Вегас.

Самата Дара призна, че оттук нататък не може да си представи живота без танци и следващата задача на партньора й Джими е да научи годеника й да танцува танго. Тя не пропусна да му благодари за всичко, което е направил за нея, пише dir.bg.

На третата позиция останаха Натали Трифонова и Димитър. Синоптичката на bTV не скри, че двамата с Димитър са имали не малко тежки моменти по време на цялото предизвикателство Dancing Stars и тя дори се е замисляла дали да не напусне шоуто. Щастлива е обаче, че именно танцовият й партньор я е убедил, че това би било голяма грешка от нейна страна и че ако го направи, после ще съжалява. Натали призна, че само след три месеца, тя вече счита Митко за свой приятел и му е благодарна, че той много повече е вярвал в нея, отколкото тя в себе си.

Четете още

Избор на редактора